Exemplu de plan de exercitii care se pot efectua la domiciliu.

Exemplu de plan de exercitii care se pot efectua la domiciliu.

Exerciții la domiciliu oferă o mulțime de avantaje. Mulți, însă, imediat vine în minte, în cazul în care sežene toate programele necesare, unelte și instrumente, și dacă nu este prea scump. Acest tip imediat zažeňte! Avem pentru tine câteva sfaturi, ca instrumente scumpe pe exerciții pentru a înlocui lucruri obișnuite, care cu siguranță aveți acasă, doar poate, nu v-ați gândit de a folosi un pic diferit decât de obicei, și, prin urmare, pentru un personal de exerciții. Iată.

Dragi serviciile comunale? Aceste nu trebuie!

Dragi serviciile comunale? Aceste nu trebuie!Ce tine de investiții în valoare de gadget-uri pentru exerciții mai ușoare pentru activitatea fizică? Și nenamlouváte faci acest lucru doar pentru a face exerciții respinse? Ea într-adevăr poate dura o săptămână, o lună sau o jumătate de an, înainte de a găsi timp pentru a s-au dus la magazin cu o gama larga de articole sportive și alege de acolo tot felul de gantere, coarda sau step-clasa. Și acest lucru te poate calma. Astfel, pentru exerciții, dar niciodată nu ajunge.

O altă situație, atunci când pentru aceste gadget-uri într-adevăr nu doresc să-și petreacă, că, în prezent, de multe ori pentru a înțelege. De ce takéšvihadlo ar trebui să-și petreacă, atunci când puteți organiza cu ușurință, mai ieftin, “home made”, care, în final, la fel de funcțional?

Sari coarda

Atunci când veți dori să aveți o fantezie, ceva da svižném ca sari coarda, dar și скакалку la domiciliu, nu ajungi, suficient de bogat ornamentate corzi de cablu sau lesa pentru câini – clasice și nu-l restrânge. Selectați mai greu de cablul de alimentare pentru a vă în lumina ei a ajutat în care forța de gravitație, și vă puteți concentra pe sărituri. http://componentelorviata.info/aflati-titan-premium-de-ce-este-necesar-de-a-instrui-muschii-spatelui/

Gantere jednoručky În loc de gantere într-o mână

Gantere jednoručky În loc de gantere într-o mânăputeți să completați în mod arbitrar de mare de sticle PET. Întotdeauna, dar trebuie să fie complete, pentru a evita scurgerile de apă, că în consolidarea nu este plăcută. De asemenea, se poate alege sticla, care va fi bine să stai, că este vorba, desigur, de a spune nu poate. În mod corespunzător alegerea sticle va tine de a consolida în continuare, poate provoca dureri în degetele de la picioare, care va încerca să o sticla cu orice pret sa salveze.

Dacă doriți să aveți mai grele gantere, în loc de apă, puteți umple, de exemplu, nisip, pământ sau mici cristale. cauciuc volanului

Clasic expander de cauciuc, conceput pentru a spori, care, în ultimii ani, foarte popular, de asemenea, nu este nevoie de a avea în casă. Înlocuiți-l poate fi, de exemplu, este bine cunoscut gumicukem sau “spider”. Soluția ideală este, cu toate acestea, nu pentru că-l termină întotdeauna cârlige, care pot fi în orice neglijență sau neatenție doare. Mai ieftin gumicuky în plus, nu prea mare rezistență. În timpul unui antrenament cu acest kettlebellnáčiním prin urmare, ar trebui să fie foarte atent.

 

Gantere amintește dělovou mingea cu mâner, este kettlebell. Sunt fabricate în diferite dimensiuni pentru a se antrena cu ea, deci, poate fi aproape orice, de la mic la femei după statného bărbați. Este posibil să înlocuiască, de exemplu, capsule cu pulbere de spălare, care de volum și de greutate, vă puteți alege singur. Exerciții cu kettlebellem sau substitut este o modalitate foarte bună de a construi vigoare.

 

Step grad este un clasic printre instrumente care la un antrenament în sala de gimnastică, puteți face acest lucru, puteți avea o casă și încă pe ea pentru a economisi bani. Îl deoarece produce sau ceva înlocui dorit. Mâinile dibace ocupa bytelný gradul de a executa pur și simplu din lemn sau alt material solid, în timp ce altele pot alege orice obiect, care, cu siguranta, va păstra. Dacă aveți un scaun stabil, astfel încât, de exemplu, aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *