Nitrații-în-imediata

Bioxelan nitrații în imediata

Potrivit pe terenurile care au un impact asupra omului, există tendința de a crește în apă cantitatea de amoniu, nitrați, cloruri și alte componente.

Cazuri de depășire a normativelor igienice au fost identificate 58 de sonde Bioxelan de la 38 de posturi hidrogeologice, — a spus în— Cel mai mare număr de probe cu creșterea nivelului de nitrat de ioni în apele subterane din bazinul Pripyat și în ajutorul apelor în bazinul Nipru.

În mediul rural poluarea intensă a apelor subterane se întâmplă în zonele de localizare pentru efectivele de animale și păsări, depozite de îngrășăminte și de substanțe chimice, irigații, precum și pe terenurile agricole, în cazul în care se înscriu minerale și îngrășăminte organice. Un număr sporit de poluanți, se înregistrează, la o adâncime de 14-16 metri.

Trecerea de la apa din Bioxelan sistemele centralizate de alimentare cu apă prin punerea în aplicare a programului “apă Curată” — cel mai bun pas cu acordul probleme — sigur Irina— Dacă acest lucru nu sa întâmplat încă, ar trebui să monitorizeze cu atenție starea lor de fîntîni și dependințe, precum și din timp în timp pentru a face analiza apei.

Dacă țevile nu spalati, atunci ei pot acumula nocive re.

Face nici un rău Bioxelan!

Consum de apă pe potabile de uz casnic nevoile rămâne componenta Bioxelan de bază a consumului de apă în Belarus. Dar, în comparație cu anul 2009, consumul specific de apă pe aceste necesitățile populației, în medie pe țară s-a redus de la 165 la 137 litri/persoană/zi. (în cele mai multe țări din Europa — 100-150 litri/persoană/zi.).

BioxelanDe a realiza acest lucru a fost posibil datorită punerea în aplicare o strategie de apă a Republicii Belarus pentru perioada de pînă în anul 2020, precum Bioxelan și Programe de dezvoltare social-economică a țării pentru anii 2011-2015.

În condițiile în care problema globala a deficitului de apă dulce reprezintă o amenințare pentru generațiile prezente și viitoare, țara noastră se ia măsuri eficiente în domeniul schimbare de abordare în gestionarea resurselor de apă, care sunt construite în funcție de prioritățile globale, Bioxelan cum ar fi creșterea productivității și îmbunătățirea calității resurselor de apă, echilibrate cu nevoile societății, — au menționat la ministerul resurselor naturale.

Belarus are, de asemenea, obligația de a efectua Protocolului privind apa și sănătatea la Convenția unece privind protecția și utilizarea cursurilor de apă transfrontaliere și a lacurilor internaționale. Unul dintre principiile de bază ale documentului, Bioxelan pentru nevoile generației actuale în apa fără a compromite posibilitatea generațiilor viitoare.

Acces la sisteme centralizate de alimentare cu apă potabilă are 98,5% urban și aproximativ 81% din populația rurală. Restul este asigurată cu apă din surse locale surse-fîntînile și bine. Surse de alimentare cu apă servesc 10 197 fîntîni arteziene, 1 din surse de suprafață, calitatea apei asigură 598 stația de, pe stradă rețelele instalate mai mult de 41 de mii de persoane coloane. În fiecare zi Bioxelan de la rețea este alimentat de 1,6 milioane m3 de apă potabilă.

Expertii nu recomanda să bea apă dintr-o pădure de surse. În ciuda simplității aparente puritatea, ele pot include cea mai mare parte a substanțelor nocive, inclusiv nitrați.

În Federația rusă, aproximativ 70% din populație va bea apă din surse de suprafață, în Ucraina — aproximativ 80%. Nu renunta la apă din râuri, lacuri, rezervoare și marile țări din Europa. În capitala Finlandei, Bioxelan de exemplu, primesc apă din lac Пяянэ. În Paris există trei stații de tratare a apei, care folosesc sistemul de la sol rîurilor și bazinelor de apă, fântâni și surse subterane.

Cum pentru Bioxelan a ajuta la fântână

Să se adreseze la oficiul centrul de igienă și epidemiologie sau independente, certificate de laborator pentru analiza apei (contra cost).

Consumul de apă poate încredința cuiva sau de a face acest lucru pe Bioxelan cont propriu, cu respectarea obligatorie a tuturor cerințelor (greșit de gard poate avea un impact semnificativ asupra rezultatelor de analiză).

BioxelanDacă nu puteți curăța bine pe cont propriu, puteți comanda un astfel de serviciu în unitățile sistemului locativ-comunală și amenajare, precum și a Bioxelan întreprinzătorilor individuali.

Reguli economice de utilizare a apei

O mulțime de apă se pierde din cauza la robinet, care este ușor подтекает. Dacă din ea în fiecare secundă se scurge doar o singură picătură, de ceva timp ii lingura de apa, pentru o oră — de aproape un litru, iar pentru o zi de aproximativ 25 cp, pentru A evita acest lucru, Bioxelan ar trebui să acorde o atenție la fiabilitatea robinet, și imediat să-l repara.

Fii atent, pentru ca apa nu curgea nimic. În timpul de spălare nu ar trebui să deschideți robinetul la capacitate maximă.

În timp ce de curățare a Bioxelan dinților, ia un pahar cu apă. Acest lucru poate economisi aproximativ 10 de litri de apă pe zi. Pentru anul acesta va fi de aproximativ 3,5 tone de apă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *